משרד התיירות הטאיוואני וקטאי פסיפיק בשיתוף פעולה בקידום טאיוואן בישראל

קמפיין שיווקי משותף יחד עם טיסות זולות ותקופתיות יותר הופך את טאיוואן לנגישה הרבה יותר לתייר הישראלי

תל אביב, 12 לפברואר, 2019 – משרד התיירות התיירות וקטאי פסיפיק הכריזו על שיתוף פעולה לקידום טאיוואן בישראל לשנת 2019. על שיתוף הפעולה המיוחד, הכריזו לראשונה ד"ר טראסט לין, האחראי על השוק הישראלי בטאיוואן ויונתן ביילי, אחראי על ישראל מטעם קטאי פסיפיק בתערוכת IMTM 2019. ההכרזה לוותה בטקס החלפת מתנות סימבולי כשד"ר לין העניק למר.ביילי את הוויסקי הטאיוואני עתיר ביילי העניק מודל יפייפיה של אחד המטוסים של קטאי פסיפיק. לתמונות מהאירועים

כרטיסי המזלות, מחירים תחרותיים וטיסות תקופתיות

השוק הישראלי מהווה את מוקד הצמיחה הגדול ביותר בקרב מדינות מזרח התיכון בתיירות נכנסת לטאיוואן. שיתוף הפעולה החדש נחתם כחלק מהרצון להמשיך את המגמה הזו ויתמקד בשלוש נושאים עיקריים שיגבירו את הצמיחה. מהיום, 200 כרטיסי טיסה הראשונים של קטאי פסיפיק מישראל לטאיוואן ימכרו במחיר של 888$ בלבד! הנחה משמעותית ביחס למחיר הרגיל. המספר 8 מסמל מזל בתרבות הטאיוואנית, ושלוש פעמים 8 מסמל את שלושת הכרטיסים הכלולים במחיר זה- כרטיס טיסה הלוך חזור ישראל-טאייוואן, כרטיס כניסה למוזיאון הלאומי בטאיפה וכרטיס כניסה לתערוכה הבינלאומית Flora Expo המתקיימת בטאיצ'ונג. למידע נוסף : ADDRESS

אם לא יתמזל מזלכם לקנות את אחד מ-200 הכרטיסים הראשונים, אל דאגה! החדשות הטובות הן כי החל ממרץ 2019, הכרטיסים לטאיוואן יהיו זולים ב80$ ביחס למחירי הטיסות הרגילים. בנוסף, קטאי פסיפיק תפעיל טיסות יומיות לטאיוואן מהונג קונג,  מה שיהפוך את טאיוואן ליעד נוח הרבה יותר מבעבר.

הכפרים של טאיוואן

אין זה משנה כיצד הישראלים יתכננו את הטיול שלהם בטאיוואן, תמיד יהיה מקום לביקור בכפרים והיישובים המעניקים חוויה אותנטית וייחודית שלא קיימת בערים הגדולות. הכפרים של טאיוואן מהווים את הנושא המרכזי בקמפיין הקידום של משרד התיירות הטאיוואני לשנת 2019. לדוגמא, עיירת לוקאנג, הנמצאת במערב טאיוואן, מספקת חוויה טאיוואנית אותנטית עם יותר מ200 מקדשים ייחודיים. עיירת וולאי, הנמצאת מרחק נסיעה קצר מטאייפה, מלאה במעיינות חמים ומאכלים ייחודיים של תרבות הילידים בטאייוואן. מיינונג, עיירה הממוקמת בדרום טאייואן , היא עיירה ייחודית אשר  95% מהאוכלוסייה מקושרת לבני ההאקה. העיירה מציעה חוויה אותנטית הכוללות אומנות מקומית של מטריות נייר וכן מגוון מאכלים טעימים המקושרים לאוכלוסייה זו. ד"ר טראסט לין, מאמין שטאיוואן צריכה להיות היעד הבא בקרב התיירים הישראלים: "טאיוואן מלאה בכפרים ויישובים קטנים, המהווים מקומות נהדרים לחוות את טאיוואן בצורה אותנטית וייחודית שלא בהכרח תזכו לחוות בערים הגדולות. משרד תיירות הטאיוואני גם השנה ממשיך להתמקד ולעודד את הקהל הישראלי לבקר בטאיוואן ולספק להם מידע על מקומות ייחודים באי. אנחנו מתרגשים לשתף פעולה עם קטאי פסיפיק, המפעילה את הטיסות הנוחות ביותר מישראל לטאיוואן."

על משרד התיירות הטאיוואני

משרד התיירות הטאיווני (TTB) הוא המשרד האחראי על התיירות פנים וחוץ של טאיוואן. הסלוגן אשר מלווה את שיווק טאיוואן הוא "זה הזמן לטאיוואן" ו"הלב של אסיה", והדוב הלאומי של טאיוואן מופיעה במוטיב ראשי בקמפיינים השונים. למידע נוסף על טאיוואן, אנא בקרו אותנו www.taiwan.org.il ו eng.taiwan.net.tw

על קטאי פסיפיק

קטאי פסיפיק הינה חברת התעופה הלאומית של הונג קונג וביחד עם חברת הבת קטאי דרגון, מציע 26 טיסות יומיות מהונג קונג לערים מרכזיות בטאיוואן. קטאי פסיפיק זכתה שלוש פעמים בפרס היוקרתי של SkyTrax כחברת התעופה הטובה ביותר. למידע נוסף בקרו באתר www.cathaypacific.com