תיירים המטיילים בחוף המערבי של טאיוואן נהנים ממבצע של זוג כרטיסים לרכבת המהירה במחיר של אחד

זהו זמן מעולה להגיע לטאיוואן!

טאייפי, ה-29 בספטמבר, 2019 – משרד התיירות הטאיוואני בשיתוף עם תאגיד הרכבת המהירה השיקו מבצע אטרקטיבי במיוחד של זוג כרטיסים לרכבת המהירה במחיר של אחד. המבצע יהיה תקף  עד ה-20 בינואר, 2020.

מי שירכוש כרטיסים שבמבצע, יוכל להגיע לערים טאיצ'ונג, צ'אנגחוואה, יוולין, ג'יה-אי, טאינאן וגאושיונג במהירות של עד 300 קמ"ש לשעה. פעילות זו היא חלק מהחזון להגדיל את כמות התיירים הזרים הנכנסים לטאיוואן ובפרט לערים באזור דרום-מערב טאיוואן.

הערים באזור דרום-מערב האי מלאים בפעילויות ונופים מרהיבים:

• בקרו בטאיצ'ונג, על מנת להגיע לכפר קשת בענן המפורסם. כפר שהיה מיושב פעם ע"י פנסיונרים מהצבא וכיום ידוע ככפר אומנות. מהקירות ועד הרצפה, מקושט ומצויר בציורים של סימניות, בעלי חיים, פרחים וקריקטורות יפיפיות של דמויות שונות.

• בקרו בטאינאן, העיר הבירה של טאיוואן העתיקה. שם תוכלו ללמוד על ההיסטוריה של האי ולבקר מאות מקדשים עתיקים.

• בקרו בגאושיונג, העיר השנייה בגודלה בטאיוואן, ששם נמצא מקדש הבודהיסטי המפורסם 'פו גאונג שאן'.

תוכלו ללמוד עוד על טיולים סביב טאיוואן בסרטון כאן. שהופק ע"י משרד התיירות הטאיוואני.

עם מגוון רחב של סיבות לבקר את טאיוואן, הישראלים מגלים התעניינות רבה בביקור לטאיוואן ובפרט בנסיעה ברכבת המהירה. הקיץ האחרון, הדוגמנית המפורסמת נטלי דדון גורו הפיטנס אירה דולפין, המשפיענית דורין דותן והסטייליסטית קרן נפתלי, חוו נסיעה ברכבת מהירה של טאיוואן עם ביקורן בטאיצ'ונג ובעיירת סאן מון לייק. תמונות מהטיול תוכלו למצוא בעמוד האינסטגרם שלנו.

לרכישת כרטיסים שבמבצע יש לבקר באחד מהאתרים הבאים: KKday, KLOOKLion Travel.

על משרד התיירות הטאיוואני

משרד התיירות הטאיוואני (TTB) הוא המשרד האחראי על התיירות פנים וחוץ של טאיוואן. השוק הישראלי מנוהל על-ידי הסניף הסינגפורי של משרד התיירות הטאיוואני. הסלוגן שמלווה את שיווק טאיוואן הוא "זה הזמן לטאיוואן" ו"הלב של אסיה", כשדוב הלאומי של טאיוואן מהווה הסמל הראשי.

###

למידע נוסף על טאיוואן, מוזמנים לבקר אותנו באתרים www.taiwan.org.il או באתר eng.taiwan.net.tw

ליצירת קשר:
אלכס טראפ